Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är experter på golv och kan därför hjälpa dig med detta på flera olika sätt och vis. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Trägolv

Trägolv är en av de saker som vi specialiserar oss på. Vi kan bland mycket annat därför hjälpa dig med läggning, slipning, reparationer och lackering av denna typ av golv. Oavsett vilken typ av hjälp med ditt trägolv som du behöver finns vi här för att hjälpa dig.

img

Golvläggning

Vi kan också hjälpa dig med golvläggning av flera olika typer av golv. Detta kan röra sig om allt från trägolv och textilgolv till linoleumgolv, plastgolv, gummigolv, LVT-golv och sportgolv för att nämna några.

img

Avjämningsgolv

Vi hjälper dig även mer än gärna med olika typer av avjämningar innan det är dags att lägga ett golv. Med vår hjälp kan du helt enkelt se till att det kommer gå att lägga golvet utan att det uppstår några som helst problem.

img

Rådgivning

Vi kan också förse dig med rådgivning kring allt som har med ditt golv att göra. Bland mycket annat kan vi förse dig med tips på vilka golv som vi tror hade passat bra in i ditt hem eller på ditt kontor.